Medya Midas

ASKON Eskişehir'de önemli buluşma

EKONOMİ

ASKON Eskişehir Şubesi'nde genel merkez yöneticilerinin de katılımıyla 9. İş Geliştirme Programı gerçekleştirildi. ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, "İşbirliğimizin gücünü bir kez daha hissettik" dedi.

Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği Eskişehir Şubesi'nde 9. İş Geliştirme Programı gerçekleştirildi. 

Genel Başkan Yardımcıları da katıldı

ASKON Eskişehir'den yapılan açıklamada, "ASKON Eskişehir Şubesi olarak, 9. İş Geliştirme Programı çerçevesinde Genel Başkan Yardımcılarımız Ercan Vergili, Ali Küçük ve Coşkun Alay'ı, ASKON Amerika Bölge Başkanı Ayhan Özmekik’i, Genel Merkez Sektör Başkanlarımız Şevki Öncel, Mehmet Karabayır’ı ve beraberlerindeki heyeti Eskişehir’de ağırlamaktan büyük onur duyduk. Üye sunumları, tecrübe aktarımları, işbirlikleri ve üye ziyaretleri ile geçen bu yoğun ve verimli programda güçlü bir sinerji oluşturduk. Değerli misafirlerimize bu önemli programdan ve Eskişehir’e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz" denildi. 

"İşbirliğimizin gücünü bir kez daha hissettik"

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü de toplantı ile ilgii paylaşımında, "ASKON Eskişehir Şubesi olarak, gerçekleştirdiğimiz 9. İş Geliştirme Programı’nda bizleri onurlandıran değerli başkanlarımıza ve misafirlerimize ve bu programın başarılı geçmesinde emeği geçen tüm yönetim ekibimize içten teşekkürlerimi sunarım. İşbirliğimizin gücünü bir kez daha hissettik. Hep birlikte daha nice güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.