Medya Midas

Sivrihisar OSB'de ilk fabrikanın temeli atıldı

EKONOMİ

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Hamid Yüzügüllü, OSB'de ilk fabrikanın temelinin atıldığını belirterek, "Sivrihisar OSB ile birlikte ilçemiz daha da güçlenecek, büyüyecek ve gelişecek" dedi.

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk fabrikanın temelinin atıldığı belirtildi.

Sivrihisar OSB'nin Başkan Vekili Hamid Yüzügüllü, yaptığı açıklamada, yeni kurulacak fabrikanın Yüklü Cam Anonim Şirketi tarafından solar cam üretimi ve cam işletme yatırımı olarak faaliyet göstereceğini belirtti. 

Atılan bu ilk temelin Sivrihisar'ın ekonomik gelişimi ve istihdamı açısından büyük bir adım olduğunu söyleyen Yüzügüllü, "Güzel ilçemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sivrihisar'a turizmden sonra yeni bir ekonomik kazanç kapısı araladık. Sivrihisar OSB ilçemizin ekonomik olarak gelişimine katkı sağlayacak, istihdam yaratacak ve bölgemizin çehresini değiştirecek" diye konuştu.

Hamid Yüzügüllü, OSB projesinin hayata geçmesiyle birlikte ilçenin sanayi yönünden bölgenin parlayan yıldızı olacağını belirterek, "Sizlere verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin büyük mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Sivrihisar OSB ile birlikte ilçemiz daha da güçlenecek, büyüyecek ve gelişecek" dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.