Medya Midas

Ayşe Ünlüce başlattı! Eskişehir'de kadınlara ücretsiz hijyenik ped desteği

HAYAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ayda bir defa ücretsiz Hijyenik Ped desteği uygulaması başlattı. Destekten faydalanmak isteyen kadınlar, pedlerini Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nden ücretsiz alabilecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nden kadınlara ayda bir defa 1 paket hijyenik ped desteği sağlanacağını duyurdu. Kadınlar her ay 1 paket ücretsiz hijyenik pedi bizzat kendileri gelerek Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nden alabilecekler.

Yetkililer, uygulamadan faydalanmak isteyen kadınların İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi No: 40 Kat: 5 adresine gelerek pedlerini alabileceklerini belirttiler. 

Hijyenik pedin kadınlar için temel bir ihtiyaç olduğunu belirten kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin bu uygulamaya başlamasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni uygulaması sosyal medyada yapılan yorumlarla da desteklenirken, kadınlar "Ayşe Başkanımızın farkıyla bu kadar ince düşünülmüş bir uygulamayı ayrıca çok değerli buluyoruz. Özellikle ekonomik şartlar yüzünden maalesef birçok kadın bu alanda ihtiyacını karşılamakta zorlanıyor.  Bu proje aynı zamanda toplumsal farkındalığın artmasını da sağlayacak, teşekkür ediyoruz.” gibi yorumlarda bulundular. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni uygulamayı ayrıca sosyal medyadan paylaştığı bir video ile de duyurdu. Aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.