Medya Midas

Eskişehir'deki o yol dümdüz oluyor

HAYAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çamlıca'da tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrası Gündüz Ökçün Bulvarı’nda yol yenileme ve genişletme çalışmaları yapıldığını duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çamlıca Mahallesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrası Gündüz Ökçün Bulvarı’nda yol yenileme ve genişletme çalışmaları gerçekleştirildiğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince nüfusun en yoğun olduğu mahallelerden biri olan Çamlıca Mahallesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışmasının tamamlandığı belirtildi. 

Orgeneral Kıvrıklıoğlu Caddesi ile Tevfik Fikret Caddesi arasında kalan Gündüz Ökçün Bulvarı’nda Eskişehir Büyükşehir Belediytesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ve diğer kurumların tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrası asfalt yenileme ve genişletme çalışmalarında da sona gelindiği ifade edildi. 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kısa sürede çalışmayı tamamlayarak yolu hizmete açtıkları belirtilirken, yetkililer kent genelindeki çalışmaların 2024 yatırım programına göre aralıksız süreceğini söyledi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.