Medya Midas

İnönü Belediyesi'nden marketlere sıkı denetim... Tek tek tespit edip el koydular

HAYAT

İnönü Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ilçe genelindeki market ve gıda işletmelerinde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın talimatıyla zabıta ekipleri, zincir marketler ve gıda işletmelerinde denetimler gerçekleştirdi.

Marketlerdeki ürünler tek tek kontrol edildi

Yapılan denetimlerde raflarda bulunan ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edilirken, raf ve kasa fiyatlarında değişiklik olup olmadığı denetlendi.

Tarihi geçmiş ürünler toplandı

Yapılan denetimler sonucunda tespit edilen tarihi geçmiş ürünler tutanak altına alınarak zabıta ekipleri tarafından toplandı.

Serhat Hamamcı: Halk sağlığı için denetimlerimiz sıkı şekilde devam edecek

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve halk sağlığının korunması noktasında bu tür denetimlerin sıkça yapılacağını dile getiren İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, halkın sağlığı ve huzuru için gıda işletmelerine yönelik denetimlerin sıkı bir şekilde devam ettiğini, bu anlamda sürekli sahada denetimler yaptıklarını ve yapılan bu denetimlerde vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için hem marketlerde ürünlerin son kullanma tarihlerini, hem de vatandaşların maddi yönden bir mağduriyet yaşamaması adına ürünlerin kasa ve raf fiyatlarını karşılaştırarak kontrol edildiğini belirtti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.