Medya Midas

İnönü sokakları daha da aydınlanacak... Serhat Hamamcı çalışmaları başlattı

HAYAT

İnönü Belediyesi'nin ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda sürdürdüğü kapsamlı sokak aydınlatma çalışmalarının Şehit Ali İhsan Aydın Bulvarı ile devam ettiği açıklandı.

Eskişehir İnönü Belediyesi, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda sürdürdüğü kapsamlı sokak aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.

İnönü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede bulunan sokakların yeni ve teknolojik aydınlatma sistemleri ile donatıldığı ifade edildi.  İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamacı'nın talimatları ile başlatılan çalışmaların Şehit Ali İhsan Aydın Bulvarı ile devam ettiği ifade edildi. 

Modern ve verimli aydınlatmalarla yenileniyor

İlçede devam eden çalışmalar kapsamında eski aydınlatma direklerinin yerine modern ve enerji verimliliği sağlayan aydınlatma sistemleri monte edilerek sokak aydınlatmaları ile ilçe sakinlerinin yaşam kalitesinib artırılmasının ve ilçenin her yerinin ışıl ışıl olmasının amaçlandığı belirtildi.

İlçe sakinleri ilçenin geleceği gibi sokaklarının da aydınlandığını belirterek İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’ya teşekkür etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.