Medya Midas

İnönü'ye yeni spor salonu... Fırın evlerine de bakım

HAYAT

Eskişehir İnönü Belediyesi, Oklubalı Mahallesi’nde yeni bir spor salonu inşaatı ve mahallede bulunan tüm fırın evlerinde bakım onarım çalışmaları başlattı.

Eskişehir İnönü Belediyesi, ilçeye bağlı Oklubalı Mahallesi’nde yeni bir spor salonu inşaatı ve mahallede bulunan tüm fırın evlerinde bakım onarım çalışmaları başlattı.

Serhat Hamamcı yerinde inceledi

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda planlanan ve İnönü Belediyesi Oklubalı Sosyal Tesisleri’nde yapımına başlanacak olan spor salonu ile mahalle sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan fırın evlerinde başlatılan bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.



Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalle sakinlerinin spor yapabilmeleri için yaz-kış kullanabilecekleri spor salonu için yer belirlendiği ve kısa sürede çalışmalara başlanacağı bildirildi. Açıklamada, mahallede ekmek yapmanın büyük bir öneme sahip olduğu vurgulanarak, 7 adet fırın evinde tamir ve bakım çalışmalarının başlatıldığı, çalışmaların tamamlanmasının ardından gelen talepler doğrultusunda belirlenen yeni alanlara iki fırın evi daha inşa edileceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.