Medya Midas

Tepebaşı'nda Cumhuriyet Bayramı coşkusu başlıyor... İşte yapılacak etkinlikler

HAYAT

Tepebaşı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla coşku dolu bir dizi kutlama programı gerçekleştirecek. Kutlamalar kapsamında çocuk etkinliklerinden tiyatro oyununa, kortejden Mithat Körler konserine kadar pek çok etkinlik düzenlenecek.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, milli günler kapsamında gerçekleştirdiği anlamlı kutlama etkinliklerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünde de devam edecek.

29 Ekim kutlamaları çerçevesindeki programlar, 23 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de Hüsniye-Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nin “Çocuk ve Cumhuriyet Sergisi” ile başlayacak. Ardından saat 13.30’da Sabiha Gökçen Erken Çocukluk Eğitim Merkezi bünyesindeki çocuklar, Tepebaşı Belediyesi Ana Hizmet Binası önüne kortej yürüyüşü ile gelerek coşku dolu bir kutlama yapacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da, Turgut Özakman Sahnesi’nde Tepebaşı Gençlik Tiyatrosu’nun “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyunu ile devam edecek.

27 Ekim Pazar günü ise 16.00-18.00 saatleri arasında Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda rekreatif etkinlikler vatandaşlar ile buluşacak. Cumhuriyet temalı oyunlar, Hedef Cumhuriyet survivor çocuk parkuru ile yetişkin ve çocuk zumba etkinlikleri Eskişehirlilerin katılımı ile renkli görüntülere sahne olacak.

Kortej ile coşku katlanacak

Pazar günü saatler 17.00’yi gösterdiğinde ise Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak kortej yürüyüşü; Zübeyde Hanım Bulvarı, Sakarya-1 Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Gençlik Merkezi Sokak, İsmet İnönü-1 Bulvarı, Uludağ Sokak üzerinden Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’na ulaşacak.

Saat 18.00’de yine Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda, Tepebaşı Belediyesi temizlik emekçilerinden oluşan Eko Şov Ritim Grubu coşkulu bir konser gerçekleştirecek. Saat 19.00’da ise sahneye Boğaziçi Orkestrası ile birlikte sevilen sanatçı Mithat Körler çıkacak.

Ahmet Ataç’tan Eskişehir halkına davet

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da düzenlenen etkinlikler ile tüm Eskişehir halkını Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.