Medya Midas

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri sürüyor

HAYAT

Eğitimci, yazar, şair Mustafa Özçelik, Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın "İstiklalden İstikbale - Destan şairimiz Mehmet Akif" konulu online söyleşisine konuk olacak... Vakıf Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna herkesi bu söyleşiye davet etti...

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri 17 Mart Çarşamba akşamı, eğitimci, şair, yazar, fikir ve gönül adamı Mustafa Özçelik’in katılacağı "İstiklalden İstikbale - Destan şairimiz Mehmet Akif" konulu söyleşi ile devam edecek. 

Vakıf Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna yaptığı açıklamada, "Edebiyat dünyamızda, Mehmet Akif ve Yunus Emre ile ilgili çokça eseri bulunan, çocuklara yönelik hikaye kitapları ile de önemli katkılar sunan hocamız, edebi dergilerdeki yazıları yanısıra, Türkiye’nin dört bir yanında davet edildiği konferanslar aracılığıyla da,  duygu dünyamızın.beslenmesi için Yunus Emre’nin, zihin dünyamızın beslenmesi için de Mehmet Akif ve İstiklal Marşının devlet-millet bütünleşmesi için önemini gençlere ve her kesimden insanımıza aktarmaya çalışıyor" dedi. 

Güngör Azim Tuna herkesi online söyleşilerine katılmaya davet ettiklerini ifade ederek, "Çanakkale savaşlarının yıl dönümünü idrak ettiğimiz bugünlerde, bu soruların cevabını almak, tarafınızdan tevdi edilecek diğer soru ve katkılarla bütün dostlarımızı davet ediyoruz. Bereketli vakitler dileriz" diye konuştu. 

Söyleşi, yarın (17 Mart) saat 20.00'de Türk Dünyası Vakfı'nın @tdcvakfi instagram adresinden canlı olarak izlenebilecek. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.