Medya Midas

AK Parti Eskişehir'de Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanlarını arıyor

SİYASET

AK Parti Eskişehir’de Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinin temayül yoklamaları teşkilât üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

AK Parti Eskişehir’de Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinin temayül yoklamaları teşkilât üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Temayül yoklamalarına, İl Koordinatörü ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Genel Merkez Teşkilât Komisyon Üyesi Yasir Çelik, İl Başkanı Gürhan Albayrak, ilçe başkanları ve teşkilât üyeleri katıldı. 


 
Tepebaşı İlçe Başkanlığı temayül yoklaması 10.00 - 12.00 saatleri arasında, Odunpazarı İlçe Başkanlığı temayül yoklaması da 14.00 – 16.00 saatleri arasında ilçe binalarında gerçekleştirildi. Teşkilât üyeleri, ilçe başkanı görmek istedikleri 3 ismi yazarak oylarını kullandılar. Oy kullanım işleminin tamamlanmasının ardından sandıkların açılmak üzere Genel Merkeze iletildiği belirtildi. 

Öne çıkan isimler Ankara'ya çağrılacak

Yapılacak sayımda öne çıkan isimlerin önümüzdeki günlerde Ankara’ya davet edileceği ve Genel Merkez Teşkilât Başkanlığının yapacağı değerlendirmeler sonucunda yeni ilçe başkanlarının belirleneceği ifade edildi. 


 
AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, yaptığı açıklamada, “İl Koordinatörümüz ve Bursa Milletvekilimiz sayın Ayhan Salman ve Genel Merkez Teşkilât Komisyon Üyemiz sayın Yasir Çelik ile birlikte Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerimizin temayül yoklamalarını, teşkilâtımızın yoğun ilgisiyle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Süreç sıkıntısız şekilde devam ediyor. Genel Merkezimiz temayül sonuçlarına göre önümüzdeki günlerde kararını verecek” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.