Medya Midas

AK Parti ilçe kongreleri İnönü'den başladı... İlçe Başkanı Aydın güven tazeledi

SİYASET

AK Parti Eskişehir ilçe kongreleri İnönü 8. Olağan İlçe Kongresi ile başladı. Kongrede AK Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın güven tazeledi.

AK Parti Eskişehir ilçe kongreleri İnönü 8. Olağan İlçe Kongresi ile başladı. Kongrede AK Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın güven tazeledi. 

AK Parti İnönü İlçe Kongresi, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Yasir Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Fatih Dönmez ve Nebi Hatipoğlu, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kongrede mevcut ilçe başkanı Gökhan Aydın yeniden seçilerek güven tazeledi. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak kongreyle ilgili paylaşımında, "Kurtuluşun sembolü İnönü ilçemizden bismillâh… İnönü 8. Olağan İlçe kongremizi; Genel Merkez Koordinatörümüz Yasir Çelik, Milletvekillerimiz; Fatih Dönmez, Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu, Belediye Başkanımız Serhat Hamamcı ve kıymetli teşkilâtımızın katılımlarıyla coşkuyla gerçekleştirdik. Teşkilâtımızın heyecanı, özverisi ve çalışma azmi yeni dönemde de en güçlü iradeyle devam edecek inşallah. Kongrede güven tazeleyen İlçe Başkanımız Gökhan Aydın’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olsun inşallah" dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.