Medya Midas

AK Parti'li Zeynep Akgün'ün Büyükerşen'e yaptığı övgüler herkesi şaşırttı! Ayşe Ünlüce tebrik etti: "Gerçek bir Büyükerşen hayranısınız"

SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti'li Zeynep Akgün'ün Yılmaz Büyükerşen'e yaptığı övgüler herkesi şaşırttı! Ayşe Ünlüce tebrik etti: "Gerçek bir Büyükerşen hayranısınız" 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin Stratejik Planı görüşüldü. AK Parti grubu adına konuşan Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün'ün Stratejik Planı eleştirirken Yılmaz Büyükerşen'e yaptığı övgüler ise herkesi şaşırttı...

Akgün'ün Stratejik Plan'ın "kapağı"nı beğenmemesi ve bu yüzden Ayşe Ünlüce'yi eleştirmesi Meclis'te gülümsemelere neden oldu. 

Akgün, "Komisyonda da söyledim bunu, arkadaşlar güldü, ama niye güldüler anlamadım" diyerek, yeni stratejik planın kitabının kapağının "sanatsal" olmadığını savunarak Ayşe Ünlüce'yi eleştirdi. Büyükerşen zamanında hazırlanan planın kitap kapağını ise yere göğe koyamayan Akgün, "Büyükerşen'i öveceğim de aklıma gelmezdi ama, onun zamanındaki kapak tam bir sanat eseri. Tablo diye alın odanıza asın" dedi.

Zeynep Akgün'ün, "Yılmaz Büyükerşen hocamız hep bize şunu söylemiştir: 'Belediye Başkanı seçildikten sonra yakanızdaki rozeti çıkartın' Temel değerleriniz içinde 'tarafsızlık' ilkesi yok. Yılmaz Büyükerşen'inkinde vardı" sözleri sonrasında Ayşe Ünlüce, "Gerçek bir Yılmaz Büyükerşen hayranısınız, dinlerken hayranlık duydum. Çok memnun oldum bundan, ne güzel, tam bir hayranısınız" diye karşılık verdi. 

O anları aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.