Medya Midas

Albayrak: Çalışkan ve başarılı belediye başkanımız...

SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, başkan yardımcıları ile İnönü ilçesini ziyaret etti. Albayrak, "Çalışkan ve başarılı belediye başkanımız" diyerek bahsettiği İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ile ilçede hızla devam eden projeleri ve yatırımları inceledi. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, beraberinde İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Gökhan Aydın ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile İnönü ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı'yı makamında ziyaret eden ve ziaretle ilgili yaptığı paylaşımda "Çalışkan ve başarılı belediye başkanımız" diyerek bahseden Albayrak, İnönü'de devam eden dikkat çekici projelerle ilgili Serhat Hamamcı'dan bilgi aldı ve projeleri yerinde inceledi. 

Projeleri yerinde incelediler

Gürhan Albayrak, Serhat Hamamcı ve bareberindekilerle birlikte İnnü Belediyesi'nin İnönü Kalesi ve İnleri'nde devam eden büyük projeyi, Çarşı Park, Kapalı Pazaryeri Parkı, Anıtpark ve Çocuk Sokağı gibi projelerini yerinde inceledi. 

İnönü Belediyesi tarafından Karaahmetler köprüsü, Oklubalı Sosyal Tesis Spor Salonu ve Oklubalı Fırın Evleri gibi ilçede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeleri de yerinde inceleyen Albayrak, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi. 

TOKİ konutları da hızla yükseliyor

Ayrıca İnönü'de devam eden TOKİ konutları inşaatını da ziyaret eden Albayrak ve Hamamcı, yetkililerden son durumla ilgili bilgi aldı. 126 konutun ilçeye kazandırılacağı proje ile ilgili Albayrak, "Güzel ilçemize değer katacak yeni yaşam merkezi vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi. 

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, katkı ve desteklerinden dolayı Albayrak ve tüm AK Parti teşkilatına teşekkür ettiklerini ifade etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.