Medya Midas

Ayşen Gürcan, Eskişehir OSB'nin anaokulunu ziyaret etti... Tam not verdi

SİYASET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir OSB tarafından açılan Özel Frigya Çocukları Anaokulu’nu Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ile birlikte ziyaret etti. Aynı zamanda eğitimci olan Gürcan, anaokuluna tam not verdi, Eskişehir'e böyle bir eğitim yatırımı kazandırıldığı için Nadir Küpeli'ye teşekkür etti.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir OSB tarafından açılan Özel Frigya Çocukları Anaokulu’nu Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ile birlikte ziyaret etti. Aynı zamanda eğitimci olan Gürcan, anaokuluna tam not verdi, Eskişehir'e böyle bir eğitim yatırımı kazandırıldığı için Nadir Küpeli'ye teşekkür ettiklerini belirtti. 

"Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, eğitim yatırımlarıyla da farkını ortaya koyuyor"

Ayşen Gürcan, ziyaretle ilgili paylaşımda, "Eskişehir Organize Sanayi Bölgemiz tarafından açılan Özel Frigya Çocukları Anaokulu’nu, OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Nadir Küpeli  ile birlikte ziyaret ettik. Kapasitesi ve geniş üretim gücü ile ülkemizin sayılı OSB’lerinden birisi olan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, eğitim yatırımlarıyla da farkını ortaya koyuyor. Şehrimize katkı sağlayan çalışmalarından dolayı sayın başkana ve değerli yönetimine teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.