Medya Midas

DP İl Başkanı Özcan delta varyantına yakalandı... Çağrıda bulundu

SİYASET

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan üç aşı olmasına rağmen delta varyantına yakalandı. Evinde karantinada bulunan ve sağlık durumu iyi olan Özcan çağrıda bulundu: Aşı sayesinde hafif atlatıyorum, herkes aşısını olmalı...

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı ve medyamidas.com yazarlarından Hüseyin Özcan, koronavirüs delta varyantına yakalandı. Koronavirüse ilk defa yakalanan Hüseyin Özcan evinde karantinada bulunuyor. 

"Üç aşımı da olmuştum, hafif atlatıyorum, tüm vatandaşlarımız aşı olmalı"

DP İl Başkanı Özcan, medyamidas.com'a yaptığı açıklamada, test sonucunun pozitif çıkması sonrasında evde karantinada olduğunu ve 19 günlük bir karantina süreci geçireceğini belirtti.

Şu an sağlık durumunun iyi olduğunu ve hafif atlattığını ifade eden Hüseyin Özcan, "Sağlık Müdürlüğü'nden görevli arkadaşlarımız ilaçlarımı ilettiler. Üçüncü aşımı da olmuş olmama ramen hafif atlatıyorum ve aşı olmamın hafif atlatmamda etkisi olduğunu düşünüyorum. Koronavirüs ile mücadelede aşı olmak çok önemli, tüm vatandaşlarımızı da aşı olmaya davet ediyorum. Vaka sayılarımız artıyor, dikkatli olmalıyız. Koronavirüse yakalanan tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm partililerimiz ve dostlarımıza da teşekkür ederim" dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.