Medya Midas

Kadınlar Eskişehir'de bu paylaşımı konuşuyor! Talat Yalaz'dan da AK Parti'ye sitem geldi

SİYASET

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır'ın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin bir billboard ilanı ile ilgili paylaşımı tartışma konusu oldu, özellikle kadınlardan eleştiri aldı. CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz da yaptığı paylaşımda Ünalır'a haklı bir sitemde bulundu...

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nin kadınlara hijyenik ped desteği verildiğini duyurduğu billboard ilanına tepki gösterdi.

AK Parti'li Ünalır "mahremiyete saygısızlık" olduğunu savundu

Ünalır, "Böyle bir desteğin  bilboardlarda reklam yapılması çok anlamsız ve mahremiyete saygısızlıktır..! Seçim döneminde tüm şehire mesaj atacak veri elinizde var! Madem bilgilendirmek istiyorsunuz kadınların numarasını filitreleyip mesaj yolu ile bildirmek bu kadar zor olmasa gerek…" diyerek söz konusu ilanın "kadınların mahremiyetine saygısızlık" olduğunu ileri sürdü. 

Ünalır'ın paylaşımı sosyal medyada tartışma yaratırken, özellikle çok sayıda kadın Ünalır'ın mesajına tepki gösterdi ve böyle bir yaklaşımı kabul etmediklerini söyledi. 

Talat Yalaz: Bu yorum son derece üzüntü vericidir

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz da, x.com'da yaptığı paylaşımda Ünalır'ın paylaşımını "Bu yorumu bir kadından, iktidar partisi kadın kolları başkanından duymak son derece üzüntü vericidir. Kadınları temsilen teşekkür edilmesi gerekirken, mahremiyete saygısızlık diyerek eleştirmek en hafif tabiriyle akıl tutulmasıdır. Bu yorum aynı zamanda bir zihniyet sorunudur" sözleriyle eleştirdi. 

Yorumlar (1)

Melahat Demirci 1 Ay Önce

Özlem Ünalır başkan a sonuna kadar katılıyorum. Kadınların özel günlerinde kullandığı pedi,koskoca bilboardlarda reklam aracı yaparak duyurması hoş değil çünkü erkekler ve çocuklarda görüp okuyorlar. toplum ahlakına uygun değil... Ben buraya yazarken bile hicap duyuyorum. Kadın pedini aşikare vereceklerini söyleyene kadar ,bebekbezi mama vb. Bir yardım paketinin içine anne içinde bir paket ped koyup ,sürpriz yapsalardı keşke ama nerdeeeeee o incelik.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.