Medya Midas

Özgür Özel: Burdur'a giderken Büyükerşen hocamıza uğrayalım istedim

SİYASET

Eskişehir'e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk olarak CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi, açıklamalarda bulundu.

Eskişehir'e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk olarak CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi, açıklamalarda bulundu. 

Burdur programı öncesi Eskişehir'e gelen Özgür Özel, il başkanlığı ziyareti sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edeceğini, sonrasında da Yılmaz Büyükerşen ile haftada birveya iki haftada bir yaptıkları koordinasyon toplantısını bu defa Eskişehir'de yapacaklarını söyledi. 

"Burdur'a giderken Yılmaz Hoca'mızla koordinasyon toplantısını bu sefer Eskişehir'de yapalım dedik"

Özgür Özel konuşmasında, "Burdur'a giderken Yılmaz Hoca'mızla her hafta veya iki haftada bir yaptığımız koordinasyon toplantısını bu sefer Eskişehir'de yapalım dedik. Gelmişken baba ocağına uğrayalım, aynı güzel çaydan bir tane daha içelim dedik. Belediye başkanlarımızın hatrını soralım dedik. Sağ olsun Eskişehirliler her zaman geliyor. Talat Başkana "Ne gerek vardı" dedim. "Gazeteler yazınca Eskişehirliler koşup geliyor" dedi. Çok sağ olun, eksik olmayın. Her seferinde böyle çoşkulu bir kalabalıkla ev sahipliği yapmanız, güzel sözleriniz, sıcak karşılamanız beni için onur kaynağı" dedi. 

Özgür Özel, "Malum Eskişehir bizim en önem verdiğimiz illerden biri. Eskişehir'de CHP sayın Yılmaz Büyükerşen ile bir büyük destan yazdı. Hep söylüyoruz bozkırın ortasında bir cennet yarattılar. Tabii bu tek kişilik bir iş de değil. İlçe belediye başkanlarımızla son derece uyumlu çalışan bir Büyükşehirimiz var. Aydın'dan sonra Eskişehir ve Tekirdağ'da da birer kadın belediye başkanımız var. Ayşe hanım, greve geldiği günden beri üst düzeyde bir performans gösterdi. Seçimde de harikulade bir sonuç aldılar. Tüm Türkiye'nin takip ettiği bir kent burası" diye konuştu. 

"Eskişehir'in ışığı sırf Eskişehir'de kalmadı. Afyon'u, Kütahya'yı, Uşak'ı, Bilecik'i de kazandık"

Özel ayrıca, "Malum iktidar partisi CHP'nin belediyelerdeki başarısından ne yapacaklarını şaşırdı. Eskişehir'de başka partiden birisini transfer ettiler, karşımıza aday yaptılar. Bir yıl önce çok sayıda kişinin Saray'a karşı sanıp da oy verdiği bir kişi karşınızda adaydı. Buradan muhalif seçmeni böleceklerini, iktidara yakın seçmenle de kazanacaklarını hesap ettiler. Ama Eskişehirliler şöyle baktı meseleye. Bu kenti kim koruyor, bu kenti kim seviyor, bugüne kadar bu kente kimin faydası oldu... Geçmişte ittifakla aldığımız oyu, bu sefer yüzde 50'nin üzerinde oyla aldık. Bu dürüst, halk dostu ve temiz belediyeciliğe gösterilen güvendi. Eskişehir'in ışığı sırf Eskişehir'de kalmadı. Her tarafa yansıdı. Afyon'u, Kütahya'yı, Uşak'ı, Bilecik'i kazandık" diye konuştu. 

Özgür Özel'den Ahmet Ataç'a övgü: Ne büyük katkıymış, Eskişehir'e gelince gördüm - Detaylar için tıklayın 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.