Medya Midas

Özgür Özel'den Ahmet Ataç'a övgü: Ne büyük katkıymış, Eskişehir'e gelince gördüm

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a övgü: Ne büyük katkıymış, Eskişehir'e gelince gördüm... 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir ziyaretinde CHP Eskişehir İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, Tepebaşı Belediyesi'nin Ankara'ya düzenlediği, Eskişehirlilerin TBMM'yi, Anıtkabir'i ve kültürel mekanları ziyaret ettiği turlardan da övgüyle söz etti. 

Konuşmasında CHP'nin Eskişehir'deki ve çevre illerde belediye seçimlerindeki başarısından söz eden Özel, söz konusu başarıda Ahmet Ataç'ın ve ilçe başkanlarının katkılarını, emeklerini de görmezden gelemeyeceklerini söyledi.

"Bambaşka bir örnek"

Tepebaşı Belediyesi'nin gelenekselleşen ve salı günleri Ankara'ya düzenlediği, TBMM'nin ve Anıtkabir'in de ziyaret edildiği kültür turlarını hatırlatan Özel, "Her salı günü Eskişehir'den ilk kez Ankara'ya gelen çok sayıda kadının gelmesi, Anıtkabir'i görmesi, bizlerle görüşmesi, bir fotoğraf çektirmesi, bir yemeğimizi yemesi ne büyük katkı, ben Eskişehir'e gelince, şehirdeki iftar programlarına katıldığımda gördüm. Teyzeler koştular geldiler. "Biz gelmiştik, şimdi de siz mi geldiniz" dediler. Bambaşka bir örnek burası" diye konuştu. 

Özgür Özel: Burdur'a giderken Büyükerşen hocamıza uğrayalım istedim - Detaylar için tıklayın    


 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.