Medya Midas

Eskişehir'de kaldırımlara park edilen motosikletlere ceza yağdı

TRAFİK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini artırırken, özellikle motosikletlerini kaldırımlara park eden çok sayıda sürücü ve işletmeye cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri denetimlerine devam ediyor. Kaldırım üzerine park eden motosikletlere, kaldırım işgali yapan işyerlerine ve seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi. 

7/24 görev başında olan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerde kaldırımların motosikletler ve bazı işyerleri tarafından işgal edilmesine yönelik zabıta ekipleri denetim yaptı. 

Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen denetimlerde motosikletlerini kaldırıma park eden sürücülere Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem yapıldı. 

Kaldırım işgali yapan bazı iş yerlerine de uyarılarda bulunan ekipler, işgaliyenin devam etmesi halinde işlem yapacaklarını ifade ettiler. Ayrıca seyyar satıcılara uyarılarda bulunan ve tezgahları bulunduğu yerden kaldıran zabıta ekipleri, denetimlerin devam edeceğini belirttiler. 

Yorumlar (1)

Mesut Çehreli 5 Ay Önce

Tepebaşı Siloönü sokakta esnaf sokağı variller koyarak kafeye çevirmiş! Kaldırımlar keza işgal altında, Eskişehir’in en kural tanımaz ve dokunulmaz dükkanları bu sokakta! Bu dokunulmazlık korkudan mı yoksa başka bir durum mu var!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.