Medya Midas

Ali Yeldan veda yemeği ile Eskişehir'den İzmir'e uğurlandı

YARGI

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ali Yeldan onuruna veda yemeği düzenlendi. Programa Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve çok sayıda kişi katıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararı ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ali Yeldan onuruna veda yemeği düzenlendi. Programa Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve çok sayıda kişi katıldı. 

"Başsavcımız büyük katkı sundu, teşekkür ediyorum"

İzmir Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ali Yeldan'a yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Aksoy yaptığı konuşmada, “Eskişehir’in huzurlu bir şehir olmasında hiç şüphesiz kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarının büyük rolü vardır. Başsavcımız yaptığı çalışmalarla bu işbirliğine büyük katkı sunmuştur. Görev süreniz boyunca Eskişehir’e yapmış olduğunuz adalet hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. İzmir'de de aynı başarılı çalışmaları gerçekleştireceğinize inanıyor, ailenizle birlikte bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

"Önemli olan, görev yaptığımız yerlerde hoş bir seda bırakmak"

2 yıla yakın bir zamandır Eskişehir’de görev yaptığını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da, “Bütün görevler, makamlar, vazifeler sadece birer emanettir. Önemli olan, görev yaptığımız yerlerde hoş bir seda bırakmaktır. Görev sürem boyunca beraber çalışmaktan onur duyduğum Sayın Valim başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geride bıraktığı Eskişehir sayfasına değerli ve unutulamayacak birçok şeyi sığdırdıklarını kaydeden Yeldan, "Biliyorum ki buradan ayrılırken hayata geçirdiğimiz ve planladığımız birçok proje, Eskişehir'imizin güzide kurum ve kuruluşları ile yaptığımız işbirlikleri, kurduğumuz dostluklar baki kalacak. Dönüp geriye baktığımızda burada anlatamadığımız daha birçok çalışma gerçekleştirdik. Tüm çalışmalarımızı Eskişehir'imizin resmi kurum ve kuruluşları, sivil toplum kurumlarımızın ve yanımızdaki değerli çalışma arkadaşlarımızın destekleri ile başardık." diye konuştu.

"Eskişehir'e olan sevgimiz, Eskişehirlilerin ve dostlarımızın gönül makamındaki yeri değişmez"

Kentteki görevi sürecinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başsavcı Yeldan, "Zaman gelir görevler değişir, değişsin ancak aşkla şevkle çalışma azmimiz değişmez. Vatana ve millete, adalete sadakat ve inancımız değişmez. Eskişehir'e olan sevgimiz, Eskişehirlilerin ve dostlarımızın gönül makamındaki yeri değişmez." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Başsavcı Yeldan'a plaket ve çiçek takdim edilen veda gecesi, Ali Rıza Saltık'ın seslendirdiği parçalarla ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.

Programa, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Muharip Hava Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Ali Özmen, Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz, mahkeme başkanları, başsavcı vekilleri, cumhuriyet savcıları ve hakimler ile çok sayıda yargı çalışanı da katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.