Medya Midas

Eskişehir'i şoke eden olay! Çay bahçesini silahlarla basıp 5 kişiyi bıçakladı

YARGI

Eskişehir'i şoke eden olay! Bir çay bahçesini silahlarla basan 18 yaşındaki saldırgan önüne gelen 5 kişiyi bıçakladı... Polisin hızlı müdahalesi ile daha fazla kişiye zarar vermeden yakalandı.

Eskişehir'in şoke eden olayda, Tepebaşı ilçesinde bir çay bahçesine giden 18 yaşındaki bir genç çay bahçesindeki ve parktaki kişilere saldırdı ve 5 kişiyi bıçakla yaraladı. 

Belinde balta, yüzünde maske ve kask ile çay bahçesine girdi, önüne gelen 5 kişiyi bıçakladı

Uluönder Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'nda bulunan çay bahçesine kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle gelen Arda K.(18), çay bahçesindeki önüne gelen kişileri bıçakladı, sonra park ve tramvay durağına doğru koşan saldırganın tramvay durağı önünde de yaşlı bir vatandaşı sırtından bıçakladığı belirtildi. 

Polisler hızlı müdahale ile yakaladı, yoksa daha fazla kişiye zarar verebilirdi

Olayla birlikte bölgede büyük bir panik yaşanırken, olayın ardından kaçmak isteyen Arda K. polis ekiplerince yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Yaralılardan ikisinin durumu ağır

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 yaralıyı, Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Neden yaptı? Oynadığı bilgisayar oyununun etkisinde kalıp yaptığı iddia edildi

Olayı oynadığı bilgisayar oyununun etkisinde kalarak gerçekleştirdiği iddia edilen Arda K. ekiplerce gözaltına alındı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.