MasterChef Beyza kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye yarışmacısı Beyza Aydın'ın hayatı...

MasterChef Türkiye'nin iddialı isimlerinden Beyza Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye yarışmacısı Beyza Aydın'ın hayatı ve biyografisi...

BİYOGRAFİLER 06.09.2024, 00:57 06.09.2024, 01:06
MasterChef Beyza kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye yarışmacısı Beyza Aydın'ın hayatı...

MasterChef Türkiye'nin iddialı isimlerinden olan Beyza Aydın şeflerden aldığı övgülerle sosyal medyada gündeme geldi ve hayatı da merak konusu oldu... 

Peki, MasterChef Beyza kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye yarışmacısı Beyza Aydın'ın hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Son gruptan ana kadroya giren ilk yarışmacı olarak dikkat çeken Beyza Aydın hazırladığı yemekler ile şeflerin beğenisini topluyor. Bu sezonun iddialı isimlerinden olan MasterChef Beyza ilk turda çıtır karides hazırlayarak şeflerden 3 evet alarak ikinci tura yükselmişti.

MASTERCHEF BEYZA  AYDIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

MasterChef’te ana kadroya katılan Beyza Aydın dikkat çeken yarışmacılardan...

Beyza Aydın 23 yaşında ve aslen Konyalı. Yarışmaya Fransa'dan katılan Beyza Aydın, yemek yapma konusundaki yetenekleri ile dikkat çekti. Beyza Aydın, "Sürekli yemek yapan birisiyim ve bugün buraya hayalimi gerçekleştirmeye geldim" diyerek yarışmada konuştu. 

İlk turda, avokado püresi ile tatlı-acı soslu çıtır karides yapan Masterchef Beyza jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu oldu.

2. turda da 3'lü düelloda başarı elde eden Masterchef Beyza son tura geçti.

Kendi grubundan birinci çıkan Masterchef Beyza ana kadroya dahil olan 16. yarışmacı oldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@