Vali Aksoy tek tek ziyaret ederek inceledi... İşte Eskişehir'in yeni okulları

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ile birlikte Eskişehir'de yapımı devam eden yeni okul inşaatlarını ziyaret etti. İşte Eskişehir'e kazandırılan yeni okullar...

EĞİTİM 22.07.2024, 13:16 22.07.2024, 13:28
Vali Aksoy tek tek ziyaret ederek inceledi... İşte Eskişehir'in yeni okulları

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ile birlikte Eskişehir'de yapımı devam eden yeni okul inşaatlarını ziyaret etti. 

Vali Aksoy'un ilk olarak Eskişehir Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitim-öğretim görmesi planlanan Vişnelik İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunduğu ve yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldığı belirtildi. 

Vali Aksoy ayrıca, yapımı devam eden ve önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde açılması planlanan Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu, son durumu hakkında bilgi aldı. 

Vali Hüseyin Aksoy'un daha sonra hayırseverler Ufuk Uyan, Fatma Nur Uyan ve Bey Yatırım Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Geliştirme ve Tic. A.Ş. tarafından yapımı tamamlanarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetine sunulan ve bu yıl eğitim-öğretime başlanacak olan Ufuk’un Nebi Özel Eğitim Anaokulu'nu ziyaret ederek okulun son durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldığı ifade edildi.

Vali Aksoy ayrıca yeni dönemde eğitim-öğretime başlanacak olan ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) koordinasyonunda hayırsever tarafından yaptırılan Tuna-Orhan Nail İzgi Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@