Ayşe Ünlüce'den hal ziyareti... Esnafın taleplerini dinledi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde hal esnafı ile bir araya geldi.

EKONOMİ 03.09.2024, 13:38 03.09.2024, 13:40
Ayşe Ünlüce'den hal ziyareti... Esnafın taleplerini dinledi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde hal esnafı ile bir araya geldi. Ayşe Ünlüce, hal esnafının taleplerini dinleyerek, “Esnafımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Bu emek, sadece kendi geçimlerini sağlamanın da ötesinde, şehrimizin ekonomik hayatına önemli bir katkı veriyor.” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sabahın ilk ışıklarında Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde hal esnafı ile buluştu. Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Halis Çiçek ve hal esnafı ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Ünlüce, esnafın istek ve taleplerini dinledi. 

Hal esnafının büyük bir görevi üstlendiğini söyleyen Ayşe Ünlüce, “Her gün erken saatlerde iş başı yaparak halkımızın sofrasına taze ve kaliteli ürünler sunmak için büyük bir özveriyle çalışan hal esnafımıza teşekkür ediyorum. Bu emek, sadece kendi geçimlerini sağlamanın da ötesinde, şehrimizin ekonomik hayatına önemli bir katkı veriyor. Elbette talepleri ve yapıcı önerileri de bizler için çok değerli” dedi. 

Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Halis Çiçek ve hal esnafı, Ünlüce’ye yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@