Emirdağ'a dev bir fabrika daha

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ OSB'de yapımı devam eden yeni fabrikanın inşaatında incelemelerde bulundu.

EKONOMİ 28.05.2024, 13:00 28.05.2024, 13:04
Emirdağ'a dev bir fabrika daha

Afyonkarahisar'da Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat çalışmaları devam eden Mesalas Lastik Fabrikası'nın kurulacağı alanda kapsamlı incelemelerde bulundu.

Fabrika sahasını gezen Kaymakam Bilici, fabrikanın inşaat süreci, altyapı çalışmaları ve üretim hattının kurulumu gibi konularda yetkililerden bilgiler aldı.

90 bin metrekare alana kuruluyor, hava, kara ve deniz araçlarının lastikleri üretilecek

Fabrikanın inşaat işlerinde görevli yetkililerle görüşen Kaymakam Bilici, "Yaklaşık 90 bin metrekare alana kurulacak olan Mesalas Lastik Fabrikası , bölgemiz için büyük bir ekonomik öneme sahip olacaktır. Hertürlü hava,kara ve deniz taşıtlarının ihtiyacı olan lastiği üretecek fabrikanın tamamlanmasıyla birlikte çok sayıda kişiye istihdam sağlanacak ve bölge ekonomisine önemli katkılar sunacak" dedi. 

Fabrikadaki incelemeler tamamladıktan sonra OSB’de Kaymakam Bilici Başkanlığında Emirdağ OSB Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Emirdağ OSB’de yatırım yapmak isteyen yeni yatırımcılar, alt yapı çalışmaları ile OSB’de yatırımcının ve çalışanların hayatını kolaylaştıracak projeler ve çalışmalar ele alındı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@