Sivrihisar Belediyesi uyardı: Bir an önce başvurup ruhsatınızı alın

Sivrihisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri işyerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Habil Dökmeci, "İlçemizde ruhsatsız faaliyet gösteren esnafımızı yasal zorunluluklarını bir an önce yerine getirmeye davet ediyoruz" dedi.

EKONOMİ 13.07.2024, 16:57 13.07.2024, 17:01
Sivrihisar Belediyesi uyardı: Bir an önce başvurup ruhsatınızı alın

Sivrihisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin işyerlerine yönelik ruhsat denetimleri gerçekleştirdiği açıklandı. Ekipler, ilçe genelinde hizmet standartları kapsamında işyerlerinin ilgili yönetmeliklerde belirtilen kriterlere uygunluğunu kontrol ederek, ruhsatsız işletme sahiplerine bir an önce önlem almaları hakkında uyarılarda bulundu. 

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci de yaptığı açıklamada, bu durumdaki esnafın yasal işlem yapılmadan önce belediyeye başvurarak işyeri ruhsatlarını bir önce almaları gerektiğini söyledi.

Habil Dökmeci, “İlçemizde ruhsatsız faaliyet gösteren esnafımızı yasal zorunluluklarını bir an önce yerine getirmeye davet ediyoruz. Yasalara uyan, vergisini ödeyen esnafımızın mağdur olmaması için denetimlerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@