Ahmet Ataç açıkladı: Artık daha da donanımlı ve geniş

Tepebaşı Doğal Yaşam Merkezi’ndeki patili dostlar ile bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, daha donanımlı ve geniş bir hale getirilen ameliyathanede incelemelerde ve açıklamalarda bulundu.

HAYAT 08.07.2024, 16:59 08.07.2024, 17:03
Ahmet Ataç açıkladı: Artık daha da donanımlı ve geniş

Eskişehir'de Tepebaşı Doğal Yaşam Merkezi’ndeki patili dostlar ile bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, daha donanımlı ve geniş bir hale getirilen ameliyathanede de incelemelerde bulundu. Başkan Ataç, “Durmadan, dinlenmeden bir hekim olarak hayvanlarımız için de en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

2009 yılından bugüne 13 bin 241 sokak hayvanını sahiplendirerek tüm belediyelere örnek olan Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, çalışmalarına devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da Doğal Yaşam Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ahmet Ataç, Doğal Yaşam Merkezinde yeni sıcak yuvalarını arayan can dostlarla da bir araya geldi.

“Özveri ile çalışıyoruz”

Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç “Tepebaşı Doğal Yaşam Merkezimizde aşı, tedavi, besleme, kısırlaştırma ya da derneklerimizden, hayvanseverlerimizden gelen taleplerin karşılanması gibi konularda sokak hayvanları için özveri ile çalışıyoruz. Durmadan, dinlenmeden bir hekim olarak hayvanlarımız için de en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’mizde, 2009 yılından bugüne 13 bin 241 sokak hayvanı sahiplendirildi, 22 bin 636 sokak hayvanımız kısırlaştırıldı ve 35 bin 637 sokak hayvanımızın da tedavisi yapıldı. Merkezimizde bulunan ameliyathanemiz için de yeni bir alan oluşturduk. Ameliyathanemizin hayvan kapasitesi 4’e yükseldi. Steril ve donanımlı bir ortamda, işinde uzman çalışma arkadaşlarımız ile can dostlarımızın sağlığına kavuşabilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ataç ‘Can Dostumuza Yuva Olur Musunuz’ etkinliğine davet etti

Ahmet Ataç, 13 Temmuz Cumartesi günü ‘Can Dostumuza Yuva Olur Musunuz’ sloganıyla düzenlenecek olan etkinliğe de çağrıda bulunarak “Ayrıca burada sıcak bir yuva için bekleyen can dostlarımız için de 13 Temmuz Cumartesi günü Atila Özer Karikatürlü Ev yanında bir etkinlik düzenliyoruz. Burada bulunan can dostlarımızı etkinlik alanına getirerek vatandaşlarla buluşturacağız. Her zaman savunduğumuz satın alma sahiplen temasıyla burada sahiplendirme de yapılacak. Ben tüm Eskişehirlileri etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Bilgi ve sahiplenmeler için Bursa Çevre Yolu 4. kilometrede hizmet veren Doğal Yaşam Merkezi’ne, 0 (533) 955 79 04 numaralı telefondan ulaşılabilileceği belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@