Ayşe Ünlüce'den çağrı: Haydi Eskişehir, şehidimiz için yapalım!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce çağrıda bulundu: Haydi Eskişehir, şehidimiz için yapalım! Tüm şehitlerimizin hatırası orman orman büyüsün, birlik ve beraberliğimizin teminatı olsun"

HAYAT 04.08.2024, 16:45 04.08.2024, 16:51
Ayşe Ünlüce'den çağrı: Haydi Eskişehir, şehidimiz için yapalım!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yaptığı açıklamada, Kayseri'deki uçuş sırasında şehit düşen Eskişehirli Pilot Albay Gökhan Özen anısına oluşturulacak hatıra ormanı için kendisi ve ailesi adına bağışta bulunacağını söyleyerek, tüm Eskişehirlileri de bağış yapmaya davet etti. 

"Tüm şehitlerimizin hatırası orman orman büyüsün, birlik ve beraberliğimizin teminatı olsun"

Ayşe Ünlüce sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Haziran ayında, görev yeri Kayseri’de eğitim uçuşu sırasında şehit düşen hemşehrimiz Pilot Albay Gökhan Özen anısına bir hatıra ormanı oluşturulduğunu duydum. Ben yarın ilk iş, şahsım ve ailem adına bağışımı yapacağım. Haydi Eskişehir, bu ormanda hepimizin bir ağacı olsun. Aziz şehidimizin ve tüm şehitlerimizin hatırası, ağaç ağaç, orman orman büyüsün. Birlik ve beraberliğimizin teminatı olsun. Tema Vakfı Gökhan Özen Hatıra Ormanı Bağış bilgileri: Türkiye İş Bankası Alıcı: TEMA Vakfı IBAN: TR74 0006 4000 0011 0351 4902 05 Açıklama: (Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen Hatıra Ormanı) NOT: (1 fidan bedeli 63 TL’dir)" 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@