Eskişehir "Büyük Emirdağlılar Buluşması"na hazırlanıyor!

Eskişehir'de Emirdağlılar Vakfı tarafından 8 Haziran'da "Büyük Emirdağlılar Buluşması" düzenlenecek. Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala, büyük buluşmaya tüm vatandaşları davet ettiklerini belirtti. 

HAYAT 30.05.2024, 15:23 30.05.2024, 15:30
Eskişehir "Büyük Emirdağlılar Buluşması"na hazırlanıyor!

Eskişehir, "Büyük Emirdağlılar Buluşması"na hazırlanıyor. Emirdağlılar Vakfı tarafından 8 Haziran'da Tepebaşı'ndaki Vecihi Hürkuş Havacılık Parkı'nda düzenlenecek etkinlikle ilgili konuştuğumuz Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala, Emirdağlıları bir araya getirecek bir etkinlik düzenleyeceklerini, Emirdağ'ın ve kültürünün de tanıtılacağı etkinliğe Eskişehir'de tüm vatandaşları davet ettiklerini ve etkinliğin ücretsiz olacağını belirtti. 

8 Haziran'da 15.00 - 21.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte Emirdağ'ın mahalli sanatçı ve gruplarının sahne alacağı konserlerin verileceğini, özel stantların açılacağını ve çocuklar için de oyun ve etkinlik alanlarının olacağını kaydeden Veli Görkem Pala, "Etkinliğimiz tüm vatandaşlara ücretsiz ve açık olacak. Emek, 71 Evler, Fevzi Çakmak, Şarhöyük mahallelerinden de vatandaşların ulaşımı için ring seferler düzenleyeceğiz" dedi. 

Temmuz ayında da Eskişehir'de bir Gurbetçi Festivali düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Veli Görkem Pala, "Bu festival öncesi de böyle bir etkinliğe imza atmayı istedik. Büyük buluşmamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.   

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@