Eskişehir'de 30 Ağustos coşkusu

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkulu tören ve etkinliklerle kutlanıyor.

HAYAT 30.08.2023, 18:21 30.08.2023, 18:43
Eskişehir'de 30 Ağustos coşkusu

Eskişehir'de Vilayet Meydanı'ndaki törende Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hava Korgeneral İsmail Güneykaya ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İlker Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın ardından kutlama programı Atatürk Bulvarı'nda sürdü.

Jandarma Komando Birliği'nden özel gösteri, F-16'larla özel uçuş

Bulvardaki etkinlikte, Vali Aksoy, Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Güneykaya ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlker, tören aracıyla askeri birliklerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Protokolün şeref tribünündeki yerlerini almasının ardından askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Kutlamalarda Jandarma Komando Birliği tarafından gösteri sunuldu. Halk oyunları gösterisi ve öğrencilerin şiirler okumasının ardından tören resmi geçitle sona erdi. Törende F-16 savaş uçakları selamlama uçuşu icra etti.

Askeri bandodan konser

Askeri Bando Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde konser verdi.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Bando Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde konser verdi. Eskişehirli vatandaşlar, kutlamalar çerçevesinde gerçekleştirilen konsere büyük ilgi gösterdi. Marşların okunduğu ve yoğun duyguların yaşandığı konserde, vatandaşların ellerinden düşürmediği Türk bayrakları güzel görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar, bu güzel anları cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı. Bando takımı yaklaşık yarım saat süren konseri İzmir Marşı ile bitirirken, konser alanı ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ sözleriyle inledi.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@