Eskişehir'de bir çocuğun hayatını kurtarmıştı... Gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir’de sulama kanalına düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtarmasının ardından akıntıya kapılarak boğulan ve hayatını kaybeden 4 çocuk babası İrfan Bağrıaçık gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 08.08.2024, 16:29 08.08.2024, 16:36
Eskişehir'de bir çocuğun hayatını kurtarmıştı... Gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde sulama kanalına düşen çocuğu kurtarmasının ardından akıntıya kapılarak boğulan İrfan Bağrıaçık'ın cenazesi toprağa verildi.

Yaşamını yitiren İrfan Bağrıaçık'ın cenazesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Yeşiltepe Meydan Camisine getirildi.

4 çocuk babasıydı...

Cami bahçesinde öğle vakti kılınan cenaze namazına, Bağrıaçık'ın eşi, 4 çocuğu, kardeşi ve yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze, namazın ardından Esentepe Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık, Yeşiltepe Mahallesi Kanallı Sokak'ta dün sulama kanalına düşen 9 yaşındaki bir çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılmıştı. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, AKUT Arama Kurtarma Derneği, İHH Arama Kurtarma ve İz Arama Kurtarma ekipleri 3 saat süren çalışma sonucu boğulan Bağrıaçık'ın cansız bedenini suya girdiği yerden 500 metre ileride bulmuştu. 9 yaşındaki çocuk ise Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@