Eskişehir'de fırtına devirdi, ulaşım durdu!

Eskişehir'de İki Eylül Caddesi'ndeki büyük bir ağacın dalları kuvvetli rüzgarın etkisiyle kırılıp caddeye devrildi, olay kimse yaralanmadan atlatıldı. Ağacın devrilmesi nedeniyle tramvay ve araç ulaşımında aksaklık yaşandı. ESTRAM, bu gece yapılacak bakım çalışması nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerinin bu gece yapılamayacağını duyurdu.

HAYAT 11.07.2024, 18:52 11.07.2024, 19:11
Eskişehir'de fırtına devirdi, ulaşım durdu!

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar nedeniyle kırılan ağaç dalları caddeye devrildi

Odunpazarı ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgarın etkisiyle kırılan ağaç dallarının caddeye devrilmesiyle trafik aksadı.

Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki yol kenarında bulunan çınar ağacının dalları kuvvetli rüzgar nedeniyle kırıldı.

Caddeyi kaplayan dallar nedeniyle trafikte aksama yaşandı.

Tramvayın elektrik hattı da zarar gördü

Caddede tramvay seferleri için kullanılan elektrik hatları zarar gördü. Tramvay seferlerinde aksamalar yaşandı, duraklarda bulunan yolcular yoğunluk oluşturdu. Kırılan dallar belediye ekiplerince bulunduğu yerden kaldırıldı.

ESTRAM: Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferleri bu gece yapılamayacak

Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede çalışma yaparken, Estram yetkilileri, yapılacak gece bakım çalışmaları nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerinin 11 Temmuz Perşembe'yi 12 Temmuz Cuma'ya bağlayan gece hizmet veremeyeceğini belirtti.

Meydana gelen olay sonrası Büyükşehir Belediyesi ekipleri ağaçtaki devrilme riskinin devam etmesi sebebiyle bölgede çalışma başlattı. Ağaç budanarak ikinci bir kaza riski ortadan kaldırılırken Büyükşehir ekiplerinin budama ve enkaz kaldırma çalışması sırasında çevre güvenliği de sağlandı. Ağaç devrilmesi sonucu gece seferleri ile ilgili yolculara uyarıda bulunan Estram yetkilileri, “Değerli hemşehrilerimiz, İki Eylül Caddesi'ndeki ağaç devrilmesi sonucu bölgede yapılacak gece bakım çalışmaları nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerimiz 11 Temmuz Perşembe'yi, 12 Temmuz Cuma'ya bağlayan gece hizmet veremeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@