Eskişehir'de oy birliğiyle kabul edildi... Ayşe Ünlüce: "Bu şehirde kimse yatağa aç girmeyecek"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi... Ayşe Ünlüce: "Bu şehirde kimse yatağa aç girmeyecek"

HAYAT 10.07.2024, 18:04 10.07.2024, 18:11
Eskişehir'de oy birliğiyle kabul edildi... Ayşe Ünlüce: "Bu şehirde kimse yatağa aç girmeyecek"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısı Ayşe Ünlüce'nin başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü veya komiyonlara havale edildiği toplantıda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Gıda Bankası kurulmasına ilişkin madde de oy birliğiyle kabul edildi. 

"Gıda Bankası için meclis üyelerimizden yetkiyi aldık, yapılacak her türlü bağışı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız"

Ayşe Ünlüce, söz konusu proje ve alınan kararla ilgili yaptığı paylaşımda, "Bu şehirde kimse yatağa aç girmesin diye çok çalışacağımızı her zaman ifade etmiştim. Temmuz ayı meclis toplantımızda belediyemiz bünyesinde Gıda Bankası kurulması ve bu doğrultuda yapılabilecek iş birliği protokollerinin imzalanabilmesi için meclis üyelerimizden yetki aldık. Kuracağımız bu dayanışma köprüsü sayesinde büyük kurum, kuruluş ve işletmelerin yapacağı her türlü bağışı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğiz. Şehrimize hayırlı olmasını diliyor, oy birliğiyle bu kararı geçiren tüm meclis üyelerimize destekleri için teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@