Eskişehir'in yapay plajı sezonu kapatıyor... Kaç kişi yüzdü? Açıklandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içindeki yapay plajı 2024 yaz sezonunu 9 Eylül itibariyle kapatacak. Peki bu sezon yapay plajda kaç kişi yüzdü? Açıklandı...

HAYAT 04.09.2024, 12:54
Eskişehir'in yapay plajı sezonu kapatıyor... Kaç kişi yüzdü? Açıklandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içerisinde yer alan yapay plajının 38 bin ziyaretçiyi ağırladığı ve 2024 yaz sezonuna 9 Eylül itibariyle veda edeceği açıklandı.  Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plaj, hafta sonu bu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

Denizi olmayan ancak ilk yapay plajı ile Türkiye’ye örnek olan Eskişehir’de vatandaşlar, yaz tatilinin tadını 16 Haziran itibariyle Kentpark’ta çıkarmaya başlamıştı. Sezonda yaklaşık 38 bin misafiri ağırlayan tesiste Eskişehirlilerin yanı sıra çevre illerden gelen, yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çeken 350 metre uzunluğunda ve olimpik havuzu da bulunan yapay plaj, 9 Eylül günü sezonu kapatacak.  

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, plajın her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü belirterek,  “Kentpark içerisinde yer alan plajımızda 7 - 8 Eylül hafta sonu son misafirlerimizi ağırlayacağız. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği tesisimizde güzel bir sezon geçirdik. İlgi gösteren misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@