Eskişehirli sanayici ve eşi trafik kazasında hayatlarını kaybetti!

Eskişehir'e acı haber! Eskişehirli tanınmış sanayici ve eşi yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybetti...

HAYAT 17.10.2024, 13:03 18.10.2024, 04:42
Eskişehirli sanayici ve eşi trafik kazasında hayatlarını kaybetti!

Eskişehir'in tanınmış sanayici ve iş insanlarından, Baykullar Rulman A.Ş.'nin kurucularından Sadettin Baykul ve eşi Melahat Baykul'un Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. 

Baykullar Rulman A.Ş.'den sosyal medyada yapılan açıklamada, "Şirketimizin kurucusu ve değerli büyüğümüz Sadettin Baykul ile kıymetli eşi Melahat Baykul'u Kuzey Kıbrıs'ta geçirdikleri elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sadettin Baykul'un vizyonu ve liderliği, şirketimizin bugünlere gelmesinde önemli bir rol oynamış ve hepimize ilham kaynağı olmuştur.
Bu büyük kaybın derin hüznü içerisindeyiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, birlik içinde bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz" denildi. 

Kazanın dün akşam saatlerinde KKTC'de Mutluyaka - Tuzla  ana yolunda meydana geldiği, iki aracın çarpıştığı kazada ağır yaralanan Sadettin Baykul ve eşi Melahat Baykul'un Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, ancak Yoğun Bakım Servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. 

Sadettin Baykul ve eşi Melahat Baykul'un Eskişehir'de defnedilecekleri belirtilirken, henüz cenaze töreninin ne zaman yapılacağının belli olmadığı ve netleşince duyurulacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@