ESTÜ öğrencisi genç hakem hayatını kaybetti... Spor camiasının acı günü

Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinden, Karabük bölge hakemlerinden Mehmet Özdemir'in genç yaşta vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı...

HAYAT 23.08.2024, 15:47 23.08.2024, 15:55
ESTÜ öğrencisi genç hakem hayatını kaybetti... Spor camiasının acı günü

Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencisi ve Karabük bölge hakemlerinden Mehmet Özdemir'in genç yaşta vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Özdemir'in geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği ifade edilirken, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Özcan, yayınladığı taziye mesajında, "Öğrencimiz Mehmet Özdemir'in 22 Ağustos tarihinde rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 

Aynı zamanda Karabük bölge hakemlerinden olan Mehmet Özdemir için Türkiye Futbol Federasyonu da bir taziye mesajı yayınladı, mesajda, "Karabük ili hakemimiz Mehmet Özdemir'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Özdemir'in cenazesi 23 Ağustos 2024 Cuma günü öğle namazını müteakiben Karabük ili Esentepe Yeşil Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhum Mehmet Özdemir'e Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@