İnönü Belediyesi ekipleri arı gibi çalışıyor

Eskişehir İnönü Belediyesi'nin yaz çalışmaları hızlandı. İlçenin birçok yerinde yeni projeler ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar devam ediyor.

HAYAT 07.08.2024, 22:48 07.08.2024, 23:01
İnönü Belediyesi ekipleri arı gibi çalışıyor

Eskişehir'in İnönü ilçesi belediye ekiplerinin aralıksız çalışmaları ile yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. Merkez ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşların taleplerine hızla cevap veren İnönü Belediyesi'nin ilçenin birçok noktasında devam ettiği kapsamlı çalışmalar dikkat çekiyor. 

İlçe genelinde iki büyük parkta eş zamanlı olarak yenileme çalışmaları gerçekleştiren belediye, Otosan evleri bölgesinde de kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Belediye ekiplerince bölge sakinlerinin istekleri doğrultusunda bank ve kamelyalar da yerleştirildiği belirtildi. 

İlçenin en uzak mahallelerinden Seyitali Mahallesi'nden gelen talepler üzerine de cami kömürlüğü ve sosyal tesis yanındaki sundurma için malzeme ve iş makinesi desteği sağlayan belediyenin, ayrıca Valilik ile ortaklaşa olarak ilçenin sembollerinden biri olan havacılık sporunun önemli noktalarından C Tepesi yolunda düzenleme çalışmaları yaptığı ifade edildi. 

Dereyalak Mahallesi'nde köy ve tarla yollarının bağlantı çalışmalarını tamamlayan İnönü Belediyesi ekipleri ara vermeden Erenköy Mahallesi'ne geçerek burada bozulan yollara stabilize malzeme yayma ve yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri ayrıca, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda ot ve kaldırım temizliği, yollardaki refüjlerde bozulan çitlerin yenilenmesi, çamaşırhanelerde elektrik hatlarının onarımı ve sokak çeşmelerinin yenilenmesi gibi birçok farklı alanda çalışmalarına devam ediyor.

İlçe sakinleri, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı'ya duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sabah bir şey istiyoruz, akşam yapılıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@