İnönü Belediyesi'nden eğitime destek... Okullar yenileniyor

İnönü Belediyesi'nden eğitime destek... Şehit Ali İhsan Aydın ve Sabri Kahvecioğlu ilköğretim okulları kapsamlı projeyle yenileniyor.

HAYAT 06.08.2024, 16:22 06.08.2024, 16:27
İnönü Belediyesi'nden eğitime destek... Okullar yenileniyor

Eskişehir İnönü Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliğiyle başlatılan kapsamlı yenileme projesi kapsamında, Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu'nda çalışmalar başladı. Projenin temel amacının, öğrencilerin daha modern ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak, bu sayede eğitim kalitesini artırmak olduğu belirtildi. 

Proje çerçevesinde okulların tüm sınıf, koridor ve ortak kullanım alanlarının elden geçirilerek yağlı boya ile yeniden boyanacağı ifade edildi. Bu çalışmalar, estetik bir yenilemenin ötesinde, okulun fiziki şartlarını da iyileştirecek. Böylece öğrenciler, daha ferah ve motive edici bir eğitim ortamına kavuşacak.

İnönü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Eğitim, toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biridir. Bu nedenle çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması için elimizden geleni yapıyoruz. Okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine yaptığımız en önemli yatırımdır" denildi.

Projenin kısa sürede tamamlanmasının planlandığı ve bu sayede yeni eğitim-öğretim yılına yetişmesinin hedeflendiği, bu tür projelerin devam edeceği ve ilçedeki diğer okulların da benzer çalışmalarla destekleneceği belirtildi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@