İnönü'de park atılımı... Serhat Hamamcı vatandaşın da görüşlerini alıyor

İnönü Belediyesi'nin ilçedeki park yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde vatandaşlarla birlikte inceleyen Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, projelerle ilgili vatandaşlarla da istişare ediyor, görüşlerini alıyor.

HAYAT 01.08.2024, 14:09 01.08.2024, 14:15
İnönü'de park atılımı... Serhat Hamamcı vatandaşın da görüşlerini alıyor

Eskişehir İnönü Belediyesi'nin ilçedeki park yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. 

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçede yapımı devam eden Anıt Park ve Pazaryeri Park’ı ilçe sakinleri ile ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Serhat Hamamcı, ilçe sakinlerinin ve ilçeye gelenlerin parklardan daha iyi yararlanmaları için başlatılan yenileme ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Serhat Hamamcı, beraberindeki heyet ile birlikte belediye tarafından yapımı devam eden Anıt Park ve Pazaryeri Parkına gerçekleştirilen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında ilçe sakinleri ile birlikte istişare ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların gönüllerince vakit geçirecekleri alanların oluşturulması için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Serhat Hamamcı, "İnönü'müze en güzel hizmetleri sağlamak için çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@