İnönü'nün yeni parkının adı oylama ile belirlendi... Serhat Hamamcı açıkladı

İnönü Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı yeni parkın adı yapılan anket ve halk oylaması ile belirlendi. Belediye Başkanı Serhat Hamamcı oylama sonucu seçilen adı açıkladı...

HAYAT 04.10.2024, 21:49 04.10.2024, 21:55
İnönü'nün yeni parkının adı oylama ile belirlendi... Serhat Hamamcı açıkladı

Eskişehir İnönü Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı yeni parkın adının belirlenmesi için Belediye Başkanı Serhat Hamamcı dikkat çekici bir çağrıda bulunarak, ilçe sakinlerinden isim önerileri beklediklerini ve parkın adına ilçe sakinlerinin karar vermesini istediklerini duyurmuştu. 

İnönü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen öneriler ve sonrasında en çok öne çıkan isimler arasında sosyal medya üzerinden yapılan oylama sonrasında parkın yeni ismine kavuştuğu ve "Sultan Abdulhamid Han" isminin seçildiği açıklandı. 

"Sultan Abdulhamid Han" Parkı olacak

Serhat Hamamcı yaptığı açıklamada, "Sosyal medya kanallarımızda yapılan oylama sonrası en çok oyu alan ‘Sultan Abdulhamid Han’ isminin İnönü Belediye Başkanlığı 2024 yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda Kapalı Pazaryeri karşısına yapılan parka verilmesine oy birliği ile karar verildi. Parkımız ve alınan kararın ilçemize hayırlı olmasını dileriz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@