Odunpazarı'ndaki o villalar yıkılıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Karabayır’da Hazine arazisi üzerine kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen villaların yıkımına başlandığını duyurdu.

HAYAT 20.09.2024, 17:55 20.09.2024, 18:01
Odunpazarı'ndaki o villalar yıkılıyor!

Eskişehir'de kamuoyunda tartışma yaratan ve Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin Karabayır’da Hazine arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle mühürlediği villaların yıkımına başlandığı açıklandı. 

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Odunpazarı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün Karabayır Bağları’nda yaptığı incelemede İmar Kanunu’na aykırı olarak ruhsatsız olduğu tespit edilen 3 adet villanın inşaat çalışmalarını mühürleyerek durdurmuştu.

Konunun kamuoyunda gündeme gelmesi sonrasında villalardan biri sahibi tarafından yıkılmış, ancak diğer iki villanın yıkım işlemlerine başlanmaması konusunda AK Parti ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt arasında tartışmalar yaşanmıştı. 

Kazım Kurt'un daha önce mahkeme kararıyla yıkım işlemlerinin durdurulduğunu savunduğu iki villanın da yıkılmasına ekipler tarafından başlandığı açıklandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@