Serhat Hamamcı'dan yeni talimat! İnönü'de üçüncüsü için çalışmalar başladı

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı'dan yeni talimat! Seçildikten sonra üçüncüsünün yapımı için de çalışmalar başladı.

HAYAT 26.06.2024, 14:36 26.06.2024, 14:41
Serhat Hamamcı'dan yeni talimat! İnönü'de üçüncüsü için çalışmalar başladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki en önemli savaşlardan İnönü savaşları ile ünlü Eskişehir İnönü ilçesinde yer alan İnönü Savaşları Karargâh Müzesi yanına İnönü Belediyesi tarafından yeni park yapımı çalışmalarının başlatıldığı açıklandı. 

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, daha önce belediye tarafından kamulaştırılan ve İnönü Savaşları Karargah Müzesi yanında bulunan alanda incelemelerde bulundu, alanın müzeye gelen konuklar ile ilçe sakinleri ve çocuklar için güzel vakit geçirecekleri oturma ve oyun gruplarının yer alacağı park yapılması çalışmalarının başlatılması için ilgili personele talimat verdi.

"Söz verdiğimiz gibi kadim ilçemizi daha ileriye taşıyacağız"

İlçede üçüncüsüne başlanacak olan park ile ilçeyi gezmeye gelen ziyaretçilerin olamazsa olmaz uğrak ve ziyaret yeri olan İnönü Karargah Savaşları Müzesi yanında dinlenmek ve güzel vakit geçirmek için ilçeye yeni bir alan kazandırılmış olunacağını belirten Serhat Hamamcı, "Söz verdik kadim ilçemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@