Serhat Hamamcı: İnönü o projeye de kavuşacak, çalışmalara başladık

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, projeleri arasında yer alan Küçük Sanayi Sitesi için planlanan alanda incelemelerde bulundu, çalışmalara başladıklarını söyledi.

HAYAT 02.07.2024, 15:08 02.07.2024, 15:12
Serhat Hamamcı: İnönü o projeye de kavuşacak, çalışmalara başladık

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda daha önceden projeleri arasında yer alan Küçük Sanayi Sitesi için planlanan alanda incelemelerde bulundu.

İnönü Belediyesi Başkanı Serhat Hamamcı, Fen İşleri Müdürlüğü ekibiyle birlikte ilçe içerisinden geçen Bursa – Kütahya yolu üzerinde bulunan eski kantar alanına kurulması planlanan Küçük Sanayi Sitesi için saha incelemesinde bulundu.

İlçe esnafı ve vatandaşlar ile yapılan istişareler sonrası talep edilen ve önemli bir eksiği kapatacak olan Sanayi Sitesi projesi ile tamir ve bakım işi ile uğraşan esnafın bir noktada toplanması amaçlanıyor.

Konu ile ilgili çalışmaları başlattığını açıklayan İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, belediye olarak mevcut alandaki kantarı üreticilerin talepleri doğrultusunda İnönü Belediyesi Fen İşleri Şantiye alanının yanına taşınması çalışmasına başladıklarını, eski kantar alanına ise ilçenin önemli bir eksiğini giderecek olan Küçük Sanayi Sitesi yapmak için proje çalışması başlattıklarını belirtti.   

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@