Sivrihisar Belediyesi hizmete açtı... Emeklilere yüzde 50 indirimli, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz

Sivrihisar Belediyesi, Alemşah Kümbeti içerisinde yer alan yeni çay bahçesini hizmete açtı. Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, emeklilere çaylarda yüzde 50 indirim uygulanacağını, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz olacağını söyledi.

HAYAT 13.09.2024, 15:15 13.09.2024, 15:21
Sivrihisar Belediyesi hizmete açtı... Emeklilere yüzde 50 indirimli, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi, Alemşah Kümbeti içerisinde yer alan yeni çay bahçesini halkın hizmetine sundu.

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, emekliler ve halk için keyifli ve huzurlu bir mekân sunma amacıyla Alemşah Çay Bahçesi'ni açtıklarını belirtti. 

Habil Dökmeci, çay bahçesinin yeni tasarımının ardından hizmet vermeye başladığını belirtti. Alemşah Çay Bahçesi’nde, emeklilere çaylarda yüzde 50 indirim uygulanacağı, şehit ve gazi yakınlarının da çaylardan ücretsiz olarak faydalanabilecekleri ifade edildi.

Habil Dökmeci, “Vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirebileceği Alemşah Halk Çay Bahçesi'ni faaliyete geçirerek açılışını gerçekleştirdik. Halkımıza rahat ve keyifli bir ortam sunmak istedik. Alemşah Çay Bahçemizde, emeklilerimize yönelik indirimler ve şehit ile gazi yakınlarımıza ücretsiz hizmet sunarak sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

Çeşmi Cihan Sivrihisar Yöresel Lezzetler Lokantası da yakında açılacak

Dökmeci ayrıca yine emeklilerin ucuz yemek yiyebilecekleri Çeşmi Cihan Sivrihisar Yöresel Lezzetler Lokantasını da kısa bir süre içerisinde açacaklarını belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@