Sivrihisar'da çalışmalar hızlandı... "Esnafımızı mağdur etmeden daha güzelini yapacağız"

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, ilçedeki o çalışmaları yerinde inceledi, açıklamalarda bulundu.

HAYAT 10.07.2024, 16:46 10.07.2024, 16:53
Sivrihisar'da çalışmalar hızlandı... "Esnafımızı mağdur etmeden daha güzelini yapacağız"

Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nin ardından Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'nin ilçede ilçede yapılan çalışmalara hız katmak için düğmeye bastığı belirtildi.

Habil Dökmeci, Sivrihisar'da Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledi, açıklamalarda bulundu. 

"İşbirliği içinde yapılacak, esnafımız mağduriyet yaşamayacak"

Habil Dökmeci, proje çalışmalarının kent tarihi yapısına uygun bir biçimde yürütülmesi ve esnafın mağduriyet yaşamaması için işbirliği yapılacağını belirtti. Ayrıca, Habil Dökmeci daha önce restore edilmiş ve edilecek olan alanları da ziyaret ederek bölgedeki esnafla da görüştü, isteklerini diledi. 

Restore edilen bölgelerin nasıl bir görünüme kavuştuğu ve esnafın projelerden nasıl etkilendiğini yerinde gözlemleyen Habil Dökmeci yaptığı açıklamada, "Sivrihisar’ımız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve güzel ilçemize değer katmak adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte sürekli sahada olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@