Sivrihisar'da Işın Karaca ile Zafer Bayramı coşkusu

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde ünlü sanatçı Işın Karaca sahne aldı, binlerce kişinin katıldığı konserde 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

HAYAT 31.08.2024, 14:16 31.08.2024, 14:50
Sivrihisar'da Işın Karaca ile Zafer Bayramı coşkusu

Eskişehir'de Sivrihisar Belediyesi Başkanı Habil Dökmeci tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında ünlü sanatçı Işın Karaca konseri ile unutulmaz bir Zafer Bayramı kutlaması yaşandı. 

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü Sivrihisar’da da etkinliklerle kutlandı.

Sivrihisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Habil Dökmeci'nin Sivrihisar’da bir ilke imza atarak ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bir konser düzenlendiği belirtildi. 

100 metrelik dev bayrakla Zafer Bayramı korteji 

Kutlamalar Sivrihisar Belediyesi önünden başlayan kortej yürüyüşü ile başladı. 100 metrelik dev bayrakla kortej yürüyüşü ilçede büyük bir beğeni topladı. 

Işın Karaca ile coşkulu kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ünlü sanatçı Işın Karaca’nın verdiği muhteşem konser ile devam etti.

Açık Hava Heykel Müzesi konser alanında sahne alan Işın Karaca, Sivrihisarlılara ve civar illerden gelen vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatarak 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu zirveye taşıdı.

İlk kez 30 Ağustos’ta Sivrihisar’da sahne almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Işın Karaca, Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye teşekkür etti.

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, "30 Ağustos Zafer Bayramında sizin gibi bir Cumhuriyet kadını Sivrihisar’a çok yakıştı. Bugün günlerden 30 Ağustos. Yolda belli yönümüzde, şahit olsun dünümüze. Sarı kurt önümüzde. 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun” dedi. 

Habil Dökmeci ayrıca ünlü sanatçıya filografiden özel olarak hazırlanan Türk Bayrağı hediye etti. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@