Sivrihisar'daki festivalde o da uçacak!

Çok sayıda konser ve etkinliğin düzenleneceği Sivrihisar Belediyesi Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nde Türkiye'nin ilk sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener de akrobasi uçuşu yapacak.

HAYAT 01.07.2024, 14:20 01.07.2024, 14:28
Sivrihisar'daki festivalde o da uçacak!

Eskişehir'de Sivrihisar'da çok sayıda ünlü sanatçının konserler vereceği ve birçok etkinlikle 5-6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'ne Türkiye'nin ilk sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener de katılacak ve bir akrobasi uçuşu gerçekleştirecek. 

5 Temmuz'da özel bir uçuş yapacak 

Sivrihisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sivrihisar, kültürel ve sanatsal zenginliğini bir kez daha dünyaya tanıtmak için heyecanla hazırlanıyor. 5 Temmuz 2024 Cuma günü, Saat 11.00'de, Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'mizin muhteşem etkinliklerimizden biri daha gerçekleşecek. Türkiye'nin ilk sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, Açık Hava Heykel Müzesi alanında unutulmaz bir akrobasi uçuş gösterisi sunacak. Semin Öztürk Şener'in eşsiz yetenekleri ve cesur performansı, festival ziyaretçilerine büyüleyici anlar yaşatacak. Sivrihisar’ımızın tarihi atmosferinde, sanatın ve kültürün birleştiği bu özel etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Semin Öztürk Şener’in gösterisi, hem akrobatik havacılığa ilgi duyanlar için hem de festivalin heyecanını paylaşmak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor. 5 Temmuz'da Saat 11.00'de, Açık Hava Heykel Müzesi'nde Semin Öztürk Şener’in akrobasi gösterisi için hazır olun!" denildi. 

Bu festival kaçmaz! Festivalin detayları için bu linke tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@