Sosyal medyadan Ayşe Ünlüce'ye soru soran gençlere sürpriz davet... "Gelin bi kahve içelim.."

Eskişehir'e gelirken yolda sosyal medyadan "Eskişehir'de gezilecek yerler için öneriniz var mı?" diye Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye soru soran gençlere Ünlüce'den sürpriz davet geldi...

HAYAT 26.06.2024, 11:55 26.06.2024, 12:03
Sosyal medyadan Ayşe Ünlüce'ye soru soran gençlere sürpriz davet... "Gelin bi kahve içelim.."

Eskişehir'e arkadaşlarıyla gezmeye gelen İsmail Göktaş adlı genç, X.com platformunda "Sayın Başkanım, Biz Gençlere Önerdiğiniz Eskişehir'de Kesinlikle Gezmemiz Gereken Yerleri Önerir misiniz, Teşekkürler" paylaşımında bulunarak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi etiketledi. 

Ayşe Ünlüce'nin hesabından Göktaş'a da şöyle yanıt geldi: "Sevgili İsmail merhabalar, öncelikle iyi yolculuklar diliyorum. İletişim bilgilerinizi iletebilirseniz arkadaşlarım sizleri Eskişehir'de gezilecek yerler hakkında bilgilendirebilirler. Ayrıca bir kahvenin kırk yıl hatrı var, yarın müsait olursanız buluşabiliriz."

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin Göktaş ile iletişime geçtikleri, Ayşe Ünlüce'nin de Göktaş ve arkadaşlarını makamında ağırladığı belirtildi. 

Ayşe Ünlüce hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara’dan şehrimizi gezmeye gelen sevgili İsmail, Yasin ve Furkan ile bir araya gelerek Eskişehir’i konuştuk. Şehrimizin gençler tarafından beğenilmesi mutluluk verici. Ziyaretleri için pırıl pırıl bu gençlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@