Tepebaşı'nda muhtarlar buluşması

Tepebaşı Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Tepebaşı bölgesinde görev yapan mahalle muhtarlarını bir araya getirdi.

HAYAT 20.10.2024, 16:26 20.10.2024, 16:28
Tepebaşı'nda muhtarlar buluşması

Eskişehir'de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Uluönder Belde Evi’nde gerçekleşen programa Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan’ın yanı sıra Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Şube Müdürü Çağkan Taşçı, Tepebaşı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Yusuf Selek ve çok sayıda muhtar katıldı.

Tüm muhtarlar adına konuşan Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler, “Muhtarlar günümüzü kutluyorum. Demokrasinin mihenk taşı muhtarlarımız her zaman halk ile belediyeler, kaymakamlıklar ve kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördü. Belediyeler ve kaymakamlıklar her zaman yanımızda” dedi.

“Tepebaşı aile birlikteliği sunuyor”

Konuşmasına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın selamlarını ileterek başlayan Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan, “160 yıldır bu topraklarda muhtarlık camiası var. 1933 yılında ilk kadın muhtarımız Gül Esin seçilmiştir. O tarihten beri de kadın muhtarlarımız hep var. İyi ki de varlar. Başta kaymakamlığımız olmak üzere birlikte güzel işler yapıyoruz. İşlerin çözüm yönünde hem belediyemiz olsun hem kaymakamlığımız olsun hem diğer kurumlar olsun gerçekten Tepebaşı bu anlamda aile birlikteliği sunuyor. Burada en büyük emek sizlerin. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. 19 Ekim Muhtarlık Gününüzü kutlarım” diye konuştu.

“Gününüz kutlu olsun”

Tepebaşı kaymakamı Sadettin Yücel, “Şehrin her neresinde görev yapıyor olursak olalım, her birimiz sorumluluklarımızın bilincinde olarak günlük hayatın getirilerine kapılmaksızın, komşuluk ya da akrabalık ilişkilerine itibar etmeksizin bu ağırlığın ağırlığı altında bu hizmetleri verebilmemiz gerekiyor. Burada taşıdığımız bayrağı bizden sonrakilere en iyi şekilde teslim edebilmeliyiz. Sizler de görevinizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyorsunuz. Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

“Fedakarca çalışıyorsunuz”

CHP Milletvekili Utku Çakırözer de, “Muhtarlar gününüz kutlu olsun. Yerel yönetimin vatandaşla doğrudan temasta olan siz muhtarlarsınız. Sizlerin nasıl fedakârca nasıl karşılık beklemeksizin çalıştığınızı biliyoruz. Mecliste de bizlere kılavuz oluyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız iyi ki özveriyle hizmetlerinizi sürdürüyorsunuz. Belediye başkanlarımızı biliyorsunuz Ayşe Başkan olsun, Ahmet Başkan olsun, Kazım Başkan olsun ve diğer başkalarımız sizlerin yanında vatandaşa hizmet ediyor. Ben belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan muhtarlar da mahallelerine yapılan hizmetlerden ve verilen desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@