Vali Aksoy Mahmudiye'de muhtarlarla buluştu, talepleri dinledi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, her ay bir ilçede yaptığı muhtarlar toplantısının sonuncusunu kurum amirleri ile birlikte Mahmudiye'de gerçekleştirdi. Aksoy ilçede çeşitli ziyaretlerde de bulundu.

HAYAT 25.07.2024, 00:53 25.07.2024, 01:03
Vali Aksoy Mahmudiye'de muhtarlarla buluştu, talepleri dinledi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, her ay bir ilçede yaptığı muhtarlar toplantısını, kurum amirlerinin katılımıyla Mahmudiye'de gerçekleştirdi.

Mahalli İdareler Seçimlerinde ilk defa seçilen veya yeniden seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar dileyen Vali Aksoy yaptığı konuşmada, "Her ay yapılan bu toplantılar vesilesiyle muhtarlarımızla, il ve ilçe daire müdürlerimizle beraber oluyoruz. Görev yaptıkları mahallelerde vatandaşlarımızın teveccühleriyle o mahalleye hizmet etmek üzere seçimle işbaşına gelmiş mahalle muhtarlarımız, mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızla devletimizin arasında adeta bir köprü vazifesi görevi görüyorlar. Sizlerin, bizlere ilettiği talep ve istekler biliyoruz ki vatandaşımızın daha rahat bir yaşam sürmesi içindir. Bizlere iletilen bu sorunları ve sıkıntıları her zaman çözüme ulaştırma gayreti içerisinde olacağız" dedi. Vali Aksoy muhtarların talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti

Vali Aksoy ayrıca Şehit Ast. Çvş. Uğur Dülger'in Mahmudiye Işıklar Mahallesi'nde yaşayan ailesini de ziyaret etti. Şehidimizin babası Muhittin Dülger, annesi Mürşide Dülger ve ağbisi Ömer Dülger ile sohbet eden Vali Aksoy şehidimize Allah’tan rahmet, aileye sağlıklı ömürler diledi.

Vali Aksoy, Şehit Piyade Onbaşı Nadir Şimşek'in de Mahmudiye Orta Mahallesi'nde yaşayan ailesini evlerinde ziyaret etti. Şehidimizin annesi Fatmagül Şimşek, ağbisi Fahrettin Şimşek ve diğer aile fertleriyle görüşen Vali Aksoy ve beraberindekiler şehidimiz için dua ederek aileye sağlıklı ömürler diledi.

Vefat eden muhtar Keskin'in ailesine taziye ziyareti

Vali Hüseyin Aksoy, Mahmudiye İlçesi İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı olan ve kanser teşhisi ile tedavi süreci devam ederken vefat eden Ahmet Keskin'in taziye evini de ziyaret ederek merhum Ahmet Keskin'in ailesine, sevenlerine ve mahalle sakinlerine başsağlığı diledi.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@